SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Fantastisk ur til den stilbevidste herre, der værdsætter kvalitet. Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyderr at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle. Elegant og stilfuldt kvartsur i guld med en grøn urskive der giver et fantastisk look. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Fossil
Fossil er et amerikansk brand, der blev stiftet af Tom Kartsoti i 1984. Grundet deres brede sortiment af ure, smykker og diverse accessories er de vokset til et anerkendt modebrand, som har kendte mærker som BMW og Skagen Denmark under sig.

Deres kvalitets- og modebevidste ure afspejler et moderne udtryk, som kan bruges til mange anledninger. Visionen er at designe ure til de momenter, der former os, og det udtryk, vi ønsker at udvise.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Fossil FB-01 FS5658
EAN 4013496947311
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Fossil
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Tykkelse 12 mm.
Rembredde 22 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas

Fossil Date FB-01 FS5658

På lager kun 1 stk. tilbage!

1.095 kr
Modelserie