SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fossil Scarlette Mini ES4901

Med dette ur fra Fossil får du et klassisk og elegant dameur i rosa-guld og blå urskive. 

Med dette ur fra Fossil får du et klassisk og elegant dameur i rosa-guld og en unik blå urskive. Uret er udsmykket med romertal og fine sten ved afmærkningerne, hvilket giver uret et feminint udtryk. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Fossil
Fossil er et amerikansk brand, der blev stiftet af Tom Kartsoti i 1984. Grundet deres brede sortiment af ure, smykker og diverse accessories er de vokset til et anerkendt modebrand, som har kendte mærker som BMW og Skagen Denmark under sig.

Deres kvalitets- og modebevidste ure afspejler et moderne udtryk, som kan bruges til mange anledninger. Visionen er at designe ure til de momenter, der former os, og det udtryk, vi ønsker at udvise.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer ES4901
EAN 4048803117941
Køn Dameure
Brand Fossil
Urets diameter 32 mm.
Tykkelse 10 mm.
Urskivens farve Blå
Urkassens farve Rosaguld
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Urværk Kvarts
Bredde på rem 16 mm.
Remmens farve Rosaguld
Rem Lænke
Datovisning Ja

Fossil Scarlette Mini ES4901

På lager

27% rabat

Vejl. Pris: 1.095 kr

Specialpris 795 kr

Modelserie