SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Fossil Smartwatch FTW6071

Dette lækre smartwatch fra Fossil får du med en behagelig meshlænke i rosstålguld som matcher urkassen. Denne model har bl.a. indbygget:

Uret sporer automatisk aktivitetsmål, trin, søvn, puls, cardio-niveau og mere. Avancerede sensorer leverer dataene til at drive alle dine sundheds- og fitnessapps.
Hjælpeprogram: Hold forbindelsen med meddelelser om opkald, tekster, apps og automatisk tid, tidszone og kalendersynkronisering. Gå aldrig glip af et opkald - besvar og foretag opkald direkte på dit ur, når din telefon er uden for rækkevidde. Optimer din batterilevetid med smarte batteritilstande.
Forudindlæste apps: Agenda, Alarm, Batterioptimeret aktivitetstilstand, Kalender, Cardio-niveau-sporing, Cardiogram, Kontakter, Enhanced Phone Dialer App, Facer, Google Assistant, Google Fit (Workout, Heart Rate, Goals, Breathe), Google Pay ™, Google Play Butik, Nike Run Club, Noonlight, Smart Battery Modes, Spotify, Stopur, Timer, Oversæt, Wellness-apps med Sleep Tracking.
 
Diameter: 42 mm 
Brugsanvisning
Der medfølger en brugsanvisning, der enten er på engelsk eller kan findes online.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Fossil
Fossil er et amerikansk brand, der blev stiftet af Tom Kartsoti i 1984. Grundet deres brede sortiment af ure, smykker og diverse accessories er de vokset til et anerkendt modebrand, som har kendte mærker som BMW og Skagen Denmark under sig.

Deres kvalitets- og modebevidste ure afspejler et moderne udtryk, som kan bruges til mange anledninger. Visionen er at designe ure til de momenter, der former os, og det udtryk, vi ønsker at udvise.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer FTW6071
EAN 4064092014938
Type ur Armbåndsur
Køn Dame, Herre
Brand Fossil
Movement
Urværk Smartwatch
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Display
Remmens farve Stål
Rem Meshlænke
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Rembredde 18 mm.
Funktioner
Brugsanvisning På engelsk eller online
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Stopur ja
Datovisning Ja

Fossil Smartwatch FTW6071

På lager

10% rabat

Vejl. Pris: 1.995 kr

Specialpris 1.795 kr

Modelserie