Connected

Dette ur er en kombination af et gammelt analog design blandet med moderne teknologi, som man ser i smartwatches. Du får derfor det bedste fra begge verdener, da du beholder det traditionelle udseende, men samtidig kan bruge uret til alle nutidige digitale opgaver, som at styre musikken eller tjekke din puls direkte fra uret. Hvilke features uret har afhænger dog af den enkelte model.

Modelserie

Fossil Hybrid Smartwatch HR Collider Black Silicone FTW7010

25% rabat

Vejl. Pris: 1.695 kr

Specialpris 1.271 kr

Udgået - kommer ikke igen

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Fossil Hybrid Smartwatch HR Collider Black Silicone FTW7010

Med dette hybrid smartwatch fra Fossil får du ikke kun et flot herreur udført i et komplet sort look. Du får også et ur med et væld af fede funktioner, der er brugbare i hverdagen. Brug eksempelvis uret til at tracke din puls og skridt eller styr musikken på din mobil direkte fra dit ur. Uret giver dig også mulighed for at få notifikationer, når der tikker en mail eller besked ind på din smartphone. 

Dette hybrid ur er til dig, der gerne vil have det traditionelle design fra et klassisk ur kombineret med nutidens teknologi. 

Download App
For at forbinde dette ur til din telefon skal du downloade Fossils app. Såfremt dit ur er udstyret med touchskærm skal du downloade appen WearOS i App Store eller Google Play. Har dit ur ingen touchskærm, skal du downloade appen Fossil Hybrid Smartwatches i App Store eller Google Play. I den pågældende app kan du finde den relevante opsætningsvejledning.
Fossil
Fossil er et amerikansk brand, der blev stiftet af Tom Kartsoti i 1984. Grundet deres brede sortiment af ure, smykker og diverse accessories er de vokset til et anerkendt modebrand, som har kendte mærker som BMW og Skagen Denmark under sig.

Deres kvalitets- og modebevidste ure afspejler et moderne udtryk, som kan bruges til mange anledninger. Visionen er at designe ure til de momenter, der former os, og det udtryk, vi ønsker at udvise.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer FTW7010
EAN 4013496088410
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Fossil Fossil er et amerikansk brand, der blev stiftet af Tom Kartsoti i 1984. Grundet deres brede sortiment af ure, smykker og diverse accessories er de vokset til et anerkendt modebrand, som har kendte mærker som BMW og Skagen Denmark under sig. Deres kvalitets- og modebevidste ure afspejler et moderne udtryk, som kan bruges til mange anledninger. Visionen er at designe ure til de momenter, der former os, og det udtryk, vi ønsker at udvise.
Urværk
Urværk Hybrid Uret er hybrid hvilket betyder, at det både indeholder elementer fra et moderne smartwatch og fra et analog kvartsurværk. Det betyder at man kan beholde nogle af de karistiske designtræk fra almindelige ure samtidig med, at du får en masse smarte funktioner, som du kan styre fra din smartphone. Du får altså det bedste fra to verdener kombineret i ét ur.
Design
Farve på urkasse Sort
Farve på urskive Sort
Farve på urkrans Sort
Farve på rem Sort
Rem Silikone En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 42 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 13 mm
Rembredde 22 mm
Egenskaber
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
App Fossil Hybrid Smartwatches/WearOS For at forbinde dette ur til din telefon skal du downloade Fossils app. Såfremt dit ur er udstyret med touchskærm skal du downloade appen WearOS i App Store eller Google Play. Har dit ur ingen touchskærm, skal du downloade appen Fossil Hybrid Smartwatches i App Store eller Google Play. I den pågældende app kan du finde den relevante opsætningsvejledning.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Type lås Spænde
Funktioner Aktivitetsfunktioner Urets aktivitetsfunktioner indebærer bl.a. skridttæller, distance og intensitetsminutter. Datovisning Smartfunktioner Med smartfunktioner har du mulighed for bl.a. at få notifikationer om beskeder og opkald. Stopur
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.