OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Frederik IX Rose Pendant Silver DMM0304RH50

Dette flotte vedhæng fås sammen med kæden fra Frederik XI. Det er formet som en rose. Meget unikt og virkelig smukt. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Frederik IX Studios
Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien.

Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau og alle smykker er håndlavede. Størstedelen af smykkerne er unisex og kan derfor bæres af både kvinder og mænd.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde 60 cm
Halskædens længde er 60 cm og er en meget almindelig til lidt længere halskæde længde til mænd. Den passer oftest bedst til højere mænd. Kædelængden fungerer typisk også som en længere kædelængde til kvinder.
Forgyldt 925 Sterling Sølv med en Guldbelægning
Smykket har fået en guldbelægning, som giver sølvet den smukke guld farve. Under forgyldningen er smykket af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer DMM0304RH50
EAN 5714534004575
Køn Damesmykker, Herre Accessories
Brand Frederik IX Studios
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Forgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Guld
Smykkestørrelse Halskæde Længde 60 cm

Frederik IX Rose Pendant Silver DMM0304RH50

På lager kun 2 stk. tilbage!

795 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på