🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Frederik IX Studios Chunky Edge sølv øreringe

På lager kun 2 stk. tilbage!

895 kr
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Frederik IX Studios Chunky Edge sølv øreringe

Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien. Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau, og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten.

Chunky Edge øreringene er chunky og delikate på same tid, og de kantede former giver ethvert outfit detalje. Du kan bære øreringene alene for et simpelt look, eller matche dem med vores andre øreringe.

 Øreringene er udført i 925 sterlingsølv. Den udvendige diameter er 19 mm og den indre diameter er 14 mm.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Frederik IX Studios
Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien.

Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau og alle smykker er håndlavede. Størstedelen af smykkerne er unisex og kan derfor bæres af både kvinder og mænd.
Specifikationer
Generelt
Varenummer DMB0326 RH
EAN 5714534000362
Type smykke Øreringe
Køn Dame
Brand Frederik IX Studios
Design
Smykkemateriale 925 Sterling sølv
Farve på smykke Sølv
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.