Frederik IX Studios Cuff Bracelet sølv

På lager

1.495 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Frederik IX Studios Cuff Bracelet 925 Sterling sølv armbånd

Råt og elegant unisex armbånd. Den ovale form giver en perfekt pasform til dit håndled. Du kan matche det med et ur,for at spice dit look op.

Armbåndet har en blank overflade, som fremhæver sølv farven.

Armbåndet er fremstillet i 925 sterling sølv.

Armbåndet fås i M/L (65 x 66 mm), og kan justeres efter dit håndled.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Frederik IX Studios
Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien.

Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau og alle smykker er håndlavede. Størstedelen af smykkerne er unisex og kan derfor bæres af både kvinder og mænd.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer DMV0015 RH
EAN 5714534000546
Brands Frederik IX Studios
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale 925 Sterling sølv
Farve Sølv

Vores kunder elsker os