OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Frederik IX Studios Curb Bracelet Medi forgyldt

På lager

645 kr

* Påkrævede felter

645 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Frederik IX Studios Curb Bracelet Medi 22 karat forgyldt sølv armbånd

Curb Medi armbåndet i 22 karat forgyldt sølv er perfekt til at fuldende dit look. Om det er i træningstøj, hverdagstøj eller det pæne tøj, så passer Curb armbåndet til det hele.

“Double up” med flere armbånd i guld og sølv for et råt og unikt look.

Armbåndet er unisex og fås i 17 cm og 19 cm. - 17 cm passer oftest til kvindelige håndled og 19 cm til almindelige mandlige håndled.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Frederik IX Studios
Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien.

Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau og alle smykker er håndlavede. Størstedelen af smykkerne er unisex og kan derfor bæres af både kvinder og mænd.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
22 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 22 karat guldbelægning der er stemplet med et 916 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 22 karat guld.
Specifikationer
Varenummer DMVGD070GD
Brand Frederik IX Studios
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale 22 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på