LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Frederik IX Studios Figaro Anklet 22 Karat Forgyldt Sølv Ankelkæde

Vores Figaro ankelkæde i 925 sterling sølv forgyldt med 22 karat guld er perfekt til at fuldende dit look både til sandaler og sneakers.  

Double up for et råt og unikt look.

Kæden er justerbar 24 cm til 26 cm.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Frederik IX Studios
Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien.

Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau og alle smykker er håndlavede. Størstedelen af smykkerne er unisex og kan derfor bæres af både kvinder og mænd.
Specifikationer
Generelt
Varenummer DMAFG060GD
EAN 5714534002557
Type smykke Ankelkæde
Køn Dame, Herre
Brand Frederik IX Studios
Design
Smykkemateriale 22 karat guldbelægning
Smykkefarve Guld

Frederik IX Studios Figaro Anklet forgyldt

På lager kun 1 stk. tilbage!

695 kr