BLACK WEEK ☆ MINDST 25% RABAT ☆ KLIK HER!

Frederik IX Studios Gavesæt Gold Figaro

På lager

Pris: 1.490 kr

Nu kun: 1.195 kr

Frederik IX Studios Figaro Bracelet forgyldt-Længde 20 cm   +0 kr
Frederik IX Studios Figaro Chain forgyldt-Længde 50 CM   +0 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Frederik IX Studios Gavesæt Gold Figaro

Med dette gavesæt får du både den flotte kombination fra Frederik IX Studios med Figaro armbåndet og Figaro halskæden. Figaro kæderne er i 925 Sterling Sølv og forgyldt i 22 karat guld, så du er sikret smykker i højeste kvalitet. Størrelserne er henholdsvis 20 cm og 50 cm. men hvis du ønsker armbåndet i 18 cm. skal dette kommenteres ved køb. Sættet består af:

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Frederik IX Studios
Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien.

Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau og alle smykker er håndlavede. Størstedelen af smykkerne er unisex og kan derfor bæres af både kvinder og mænd.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde 50 cm
Halskædens længde er 50 cm og er en meget almindelig halskæde længde til mænd og til kvinder.
22 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 22 karat guldbelægning der er stemplet med et 916 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 22 karat guld.
Specifikationer
Varenummer DMMFG060GD + DMVFG060GD
Brands Frederik IX Studios
Type Gavesæt
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale 22 Karat Guldbelægning
Farve Guld
Smykkestørrelse Halskæde Længde 50 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på