SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Frederik IX Studios Homeward Pendant sølv 50cm

Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien. Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau, og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. 

Homeward Pendant er et detaljeret unisex vedhæng med en fugl der flyver over havet udført i forgyldt sølv. Halskæden kan bæres med flere vedhæng, flere halskæder, eller alene for et mere simpelt look.

Vedhænget måler 18 mm. i diameter og er fremstillet i 925 sterling sølv.

Vedhænget kommer med en 50cm kæde i 925 sterling sølv.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Frederik IX Studios
Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien.

Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau og alle smykker er håndlavede. Størstedelen af smykkerne er unisex og kan derfor bæres af både kvinder og mænd.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer #DMM0303 RH
EAN 5714534002984
Køn Damesmykker, Herre Accessories
Brand Frederik IX Studios
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Halskæder
Materiale 925 Sterling sølv

Frederik IX Studios Homeward Pendant sølv

På lager kun 2 stk. tilbage!

995 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på