SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Garmin Fenix 6X Pro Solar 010-02157-24

Dette smartwatch er perfekt, hvis du lever en aktiv hverdag. Uret er udført i titanium, hvilket gør det let og behageligt at have på. Uret har mange forskellige features, hvor det blandt andet kan hjælpe dig med at måle puls og tælle skridt. Smarturet kan desuden bruges som golfur, hvor du kan se funktionerne på et af billederne. Uret er udstyret med Solar Power Glass, der kan opsamle sol-energi og på den måde forlænge batterilevetiden. Derudover medfølger der en ekstra rem til uret. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Garmin
Garmin er et amerikansk brand, der primært er kendt for sine navigationssystemer, hvor de er en af de førende producenter af systemer til bil, luftfart og marine. Deres komplekse teknologi har de nu overført til deres produktion af ure, så hvis du vil måle din aktivitet - hvad end det er puls, antal skridt og kalorier eller søvnovervågning - er det svært at komme udenom Garmin.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Titanium
Uret er udført i titanium, der er både lettere og stærkere end stål. Derudover er titanium mere allergivenligt end andre materialer, der bruges til at producere armbåndsure.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Garmin Fenix Pro Solar 010-02157-24 - GAR25
EAN 0753759232672
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Garmin
Movement
Urværk Smartwatch
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Display
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Urkasse materiale Titanium
Størrelse
Urets diameter 51 mm.
Tykkelse 14 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Stopur ja
Datovisning Ja
Specialfunktioner Solar

Garmin Fenix Pro Solar 010-02157-24

På lager kun 2 stk. tilbage!

23% rabat

Vejl. Pris: 9.199 kr

Specialpris 6.995 kr