Garmin Vívoactive 4 010-02174-12

På lager

2.695 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Garmin Vívoactive 4 010-02174-02

Garmin er et amerikansk brand, der er mest kendt for deres navigationssystemer, men er også begyndt at producere ure. Garmin bruger ordene "Bygget til at holde", hvilket beskriver deres produkters høje kvalitet. Garmin er dedikerede til udvikling af suveræne produkter til bil, luftfart og marine, samt outdoor- og sportsaktiviteter. 

Find tid og sted til alle aspekter af dit aktive liv med Garmin Vívoactive 4 010-02174-02. Dette GPS-Smartwatch har en klar, smuk skærm og en batterilevertid på op til 5 dage, så du kan bruge mere tid på de aktiviteter, som du elsker. Hold øje med din krop ved at bruge det bredeste udvalg af funktioner til welnessovervågning døgnet rundt. Uret har et granitblåt look med en sølv krans og kommer med en behagelig gummirem.

Hos Ditur har vi prisgaranti på Garmin ure. Du får Vivomove til Danmarks bedste pris med hurtig fragt, samt dag-til-dag-levering. Du kan se alle vores Garmin ure her

Specifikationer: 

  • Model: 010-02173-02
  • Diameter: 43 millimeter
  • Urværk: Smartwatch
  • Digital visning
  • Lænke/Rem: Gummirem
  • Vandbeskyttende: Vandafvisende 5 ATM
  • Funktioner: Accelerometer, skridttæller, kalorietæller, søvnregistrering.
  • Type: Unisex ur - både til mænd og kvinder
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Garmin
Garmin er et amerikansk brand, der primært er kendt for sine navigationssystemer, hvor de er en af de førende producenter af systemer til bil, luftfart og marine. Deres komplekse teknologi har de nu overført til deres produktion af ure, så hvis du vil måle din aktivitet - hvad end det er puls, antal skridt og kalorier eller søvnovervågning - er det svært at komme udenom Garmin.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gummirem
Uret har monteret en lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Smartwatch
Et smartwatch er et armbåndsur, der er udstyret med moderne teknologi og kan ses som en forlængelse til din smartphone.

Med et smartwatch kan du f.eks. starte en løbetur, læse beskeder, afspille musik, navigere gennem byen eller booke en taxa – og så kan du selvfølgelig også se, hvad klokken er som på et almindeligt ur.

Smartwatches kan parres med både iPhone og Android. Vær opmærksom på, at din smartphones styresystem skal være kompatibelt med dit smartwatch, før de to enheder kan parres.

Smartwatches fås i mange forskellige designs fra de mere sporty til de mere smarte designs, som er mindst lige så flotte som et almindeligt ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer 010-02174-12
EAN 0753759228019
Brands Garmin
Urværk Digitalt
Type Ur Smartwatch
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Gummirem
Bredde på rem 22 mm
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Urets diameter 45 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os