Garmin Vivomove Luxe 010-02241-00

På lager

13% rabat

Vejl. Pris: 3.999 kr

Specialpris 3.445 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Garmin Vivomove Luxe 010-02241-00

Dette smartwatch er perfekt, hvis du lever en aktiv hverdag. Uret har en blå læderrem, der spiller godt sammen med urkassen i rustfrit stål. Uret har mange forskellige features, hvor det blandt andet kan hjælpe dig med at måle puls og tælle skridt. 

Garmin
Garmin er et amerikansk brand, der primært er kendt for sine navigationssystemer, hvor de er en af de førende producenter af systemer til bil, luftfart og marine. Deres komplekse teknologi har de nu overført til deres produktion af ure, så hvis du vil måle din aktivitet - hvad end det er puls, antal skridt og kalorier eller søvnovervågning - er det svært at komme udenom Garmin.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Smartwatch
Et smartwatch er et armbåndsur, der er udstyret med moderne teknologi og kan ses som en forlængelse til din smartphone.

Med et smartwatch kan du f.eks. starte en løbetur, læse beskeder, afspille musik, navigere gennem byen eller booke en taxa – og så kan du selvfølgelig også se, hvad klokken er som på et almindeligt ur.

Smartwatches kan parres med både iPhone og Android. Vær opmærksom på, at din smartphones styresystem skal være kompatibelt med dit smartwatch, før de to enheder kan parres.

Smartwatches fås i mange forskellige designs fra de mere sporty til de mere smarte designs, som er mindst lige så flotte som et almindeligt ur.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Varenummer Garmin Vivomove Luxe 010-02241-00 - GAR15
EAN 753759234546
Mærke Garmin
Urværk Digitalt
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Blå
Rem Læderrem
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Smartwatch
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 42 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os