Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr3695
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type smykke

Det klassiske dameur

Klassiske ure

Designerure til kvinder

Designerure

Gaveidéer til kvinder

Her finder du inspiration til gaveidéer til hende. Der kan være mange grunde til, at man vil forære en gave. Vi kan med garanti hjælpe, uanset om du er på udkig efter en fødselsdagsgave, en dåbsgave, konfirmationsgave eller en 'bare fordi'-gave. En ting som alle kvinder mangler er et smukt ur, som kommer fra en helt speciel person.
Vi har samlet gode bud på både klassiske og elegante ure samt designerure til kvinder, som dækker et bredt udvalg af fine og eksklusive ure til hende.
Du finder et stort udvalg af både sølv-, guld-. og rosaguldure til hende. Du kan derfor være sikker på, at finde et ur i vores udvalg. 

Det er nemt at købe og bytte gaver på Ditur

Når du handler gaver på www.ditur.dk er du allerede sikret en hel masse fordele, der gør det nemt og enkelt.  

Først og fremmest er du sikret Danmarks bedste pris, eftersom vi har prisgaranti på alle varer i sortimentet. Vi har dag-til-dag levering, hvorfor du nemt kan bestille din gave, og få den leveret hurtigt. 

Vigtigst af alt får du altid 99 dages fuld returret, når du handler på ditur.dk - hvad end det julegaven til ham eller resten af familien. Du har dermed rig mulighed for at både købe dine gaver i god tid, ligesom du har god tid til at bytte dem, skulle det blive nødvendigt. 

  1. Bestil en returlabel på www.ditur.dk/retur
  2. Send varen retur
  3. Du modtager det fulde beløb for varen
  4. Bestil den ønskede vare på www.ditur.dk

Hos Ditur har vi gennem årene haft mere end 100.000 kunder, der har handlet online hos os, og der tegner sig et meget tydeligt billede af, at de har være meget tilfredse. Vi har nemlig mere end 40.000 anmeldelser på Trustpilot - og mere end 38.000 er dem er 5-stjernede, lige som vores samlede bedømmelse er det.

Det er altså helt trygt og sikkert at handle dine gaver hos os, hvad end det er gaven til kæreste, veninde eller mor - vi har et ur til dem allesammen. 

1