Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr24995
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Dress watch til mænd

Se alle

Moderne og unikke herreure

Se alle

Den perfekte gaveide til mænd

Er du på udkig efter den perfekte gaveidé til din søn, mand, bror eller en helt fjerde? Så er et dress-ur et oplagt valg til den modebevidste mand.

Et dress-ur er kendetegnet ved sit minimalistiske og underspillede design, som man ofte kombinerer med skjorten eller jakkesættet. Derudover er et dress-ur altid udstyret med en læderrem, ligesom uret har en slank urkasse, der ikke skaber folder på jakkesættet. I et dress-ur finder du ofte også en simpel urskive uden for mange funktioner. Less is more er den dominerende tankegang i designet af dress-ure.

Dress-uret er gennem tiden ofte blevet forbundet med eksklusive brands som Vacheron Constantin eller Patek Philippe, men hvis du ikke lige brænder inde med 150.000 kroner eller hellere vil bruge dem på noget andet, så forstår vi dig. Heldigvis findes der meget billigere og lige så flotte alternativer, der tjener samme funktion: At tilføre dig og dit look elegance og klasse.

Dress-ure til en overkommelig pris

Hos Ditur.dk kan du finde dress-ure fra anerkendte brands som Tissot, Skagen, Seiko og mange flere. Mulighederne for at finde et elegant dress-ur til en overskuelig pris er altså mange. Ideelt for den mode- og økonomibevidste mand. 

Som altid får du 99 dages returret, prisgaranti og dag-til-dag levering, når du handler hos Ditur.dk.

Gaveidé til mænd

Det kan være svært at finde en personlig og god gave til manden eller drengen, der har alt. Et ur er det sikre valg! Hos Ditur.dk har vi Danmarks største udvalg af moderne og trendy herreure til Danmarks bedste priser. En mand bør have ét ur til ethvert outfit og, derfor kan man ikke få ure nok

Mandens vigtigste smykke er uret, der for mange mænd er det det eneste smykke de ejer. Vil du være sikker på, at din fødselsdagsgave går rent hjem? Så kan du roligt købe et herreur. Du har 99 dages fuld returret på købet, og får samtidig prisgaranti, som sikrer, at prisen er Danmarks bedste.

 

Det moderne og unikke herreur

Et ur er ret beset mandens eneste smykke, så hvorfor ikke bruge den mulighed til at skille sig ud med et unikt herreur? Et iøjnefaldende ur den perfekte gaveidé til manden, der ikke har noget imod opmærksomheden, der følger med, når håndleddet bliver udstyret med et ekstraordinært armbåndsur.

Et ur skal ikke kun længere tjene et praktisk formål – at vise tiden. Et ur er i den grad også et udtryk for vores personlighed. Så hvilken type er du? Er du urkenderen, der sætter pris på kvalitetshåndværk i form af et mekanisk automatisk urværk? Eller er du den tech-interesserede, der bare skal have et ur spækket med fede funktioner?

Uanset hvem du er, og hvad du søger i et ur, kan du med sikkerhed finde herreuret til dig, eller en du holder af hos Ditur.dk. Vores udvalg tæller nemlig populære brands som Seiko, Dissing, Movado og en række flere, hvor ikke kun urenes unikke design og funktioner er i højsæde. Det samme gør sig gældende for kvaliteten.

Den perfekte fødselsdagsgave til mænd

Trenden for, hvad der er moderne skifter og hos Ditur.dk skifter vores sortiment på samme måde, som en tøjkollektion. Det betyder, at vi hele tiden sørger for, at du finder de nyeste og mest trendy ure hos os. Hvis gavemodtager har en mere klassisk stil, og ønsker noget enkelt og elegant, så har vi et stort udvalg af elegante og enkle herreure, som går til det pæne tøj. 

Nedenfor har vi samlet 2 kategorier med de mest populære gaveidéer til mænd. Kategorien til venstre indeholder dress ure, som er klassiske, elegante og tidsløse. Kategorien til højre indeholder moderne og unikke ure. Fælles for begge kategorier er, at produkterne er nøje udvalg blandt mere end 3.500 ure. Fokus har været at finde vores mest solgte herreure, hvor prisen og kvaliteten giver mening til en god gave.

Danmarks bedste priser og 99 dages returret

Som altid tilbyder vi prisgaranti på alle vores ure, hvor vi løbende holder øje med priserne hos vores konkurrenter på markedet for at sikre os, at vores priser er Danmarks bedste og billigste.

Udover vores prisgaranti tilbyder vi også 99 dages returret og dag-til-dag-levering. Hvis du er nysgerrig på vores produkter, kan du altid gå på opdagelse i de tusindvis af positive anmeldelser, der ligger om os på Trustpilot.

1