Grand Frank Armbånd Blue Rope

På lager

40% rabat

Vejl. Pris: 295 kr

Specialpris 175 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Grand Frank Armbånd Blue Rope

Dette lækre Grand Frank armbånd er med sit blå look og rosaguld lås et perfekt match sammen med et lækkert armbåndur. Det oplagte valg ville være Grand Frank Monpellier Blue. Armbåndet kommer kun i one size og måler 20 cm. i omkreds, hvor modellens håndled måler 18,5 cm.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Grand Frank
Svenske Grand Frank har skabt et unikt brand, som i den grad appellerer til kundernes personlighed og individualisme. Grand Frank har sat moden på spidsen ved at kombinere elegance og kreative farvevalg. Resultatet er enestående, og urene er blevet så populære at flere urentusiaster har spået Grand Frank en stor fremtid.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Omkreds på 20 cm
Armbåndet er 20 centimeter i omkreds og passer til et typisk herre håndled eller et typisk større kvindehåndled.
Specifikationer
Brands Grand Frank
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Stofmateriale
Farve Blå
Omkreds/Længde 20 cm

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på