Grand Frank Armbånd Brun læder guld spænde

295 kr

Udgået - kommer ikke igen

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Grand Frank Armbånd Brun læder guldfarvet spænde

Dette lækre Grand Frank armbånd er med sit brune look og guldtonet lås et perfekt match sammen med et lækkert armbåndsur. Det oplagte valg ville være de matchende Grand Frank ure. Armbåndet kommer kun i one size og måler 20 cm. i omkreds, hvor modellens håndled måler 18,5 cm.

Grand Frank
Svenske Grand Frank har skabt et unikt brand, som i den grad appellerer til kundernes personlighed og individualisme. Grand Frank har sat moden på spidsen ved at kombinere elegance og kreative farvevalg. Resultatet er enestående, og urene er blevet så populære at flere urentusiaster har spået Grand Frank en stor fremtid.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer BRUNLÆDERBRUN
Type smykke Armbånd
Køn Herre
Brand Grand Frank Svenske Grand Frank har skabt et unikt brand, som i den grad appellerer til kundernes personlighed og individualisme. Grand Frank har sat moden på spidsen ved at kombinere elegance og kreative farvevalg. Resultatet er enestående, og urene er blevet så populære at flere urentusiaster har spået Grand Frank en stor fremtid.
Design
Materiale Læder
Farve Brun
Størrelse
Længde 20 cm
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.