Grand Frank Armbånd sorte sten

På lager

225 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Grand Frank Armbånd sorte sten.

Dette lækre Grand Frank armbånd er med det sorte look et perfekt match sammen med et lækkert armbåndur. Det oplagte valg ville være de matchende Grand Frank ure. Armbåndet kommer kun i one size. Omkreds på armbåndet er 20 cm (modellens håndled: 18,5 cm)

Grand Frank
Svenske Grand Frank har skabt et unikt brand, som i den grad appellerer til kundernes personlighed og individualisme. Grand Frank har sat moden på spidsen ved at kombinere elegance og kreative farvevalg. Resultatet er enestående, og urene er blevet så populære at flere urentusiaster har spået Grand Frank en stor fremtid.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Omkreds på 20 cm
Armbåndet er 20 centimeter i omkreds og passer til et typisk herre håndled eller et typisk større kvindehåndled.
Specifikationer
Varenummer gfsortesten
Mærke Grand Frank
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Smykketype Armbånd
Materiale Sten / Perler
Farve Sort
Omkreds/Længde 20 cm

Vores kunder elsker os