SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

GUESS LADIES NIGHT LIFE W0884L2

Dette ur er perfekt til kvinden, der ønsker et moderne elegant ur. Uret har en hvid læderrem, der passer godt til den stål urkasse. Urskiven er unik, da den har flotte sten rundt i kransen kombineret med en trekant i selve skiven. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Guess
Guess Watches lancerede sit først ur i 1984 og startede i Los Angels som et modebrand. Guess er i dag et globalt modebrand, der favner bredt med bl.a. accessories, tøjkollektioner og ure.

Brandet fokuserer på at lave flotte herre- eller dameure, der tilføjer stil og klasse til dit outfit. Mærket følger de amerikanske trends og er samtidig inspireret af de nyeste trends i Europa, hvilket afspejles i deres flotte ure.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer W0884L2 - G23
EAN 0091661480836
Køn Dameure
Brand Guess
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grå
Remmens farve Hvid
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 37 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

GUESS LADIES NIGHT LIFE W0884L2

På lager kun 1 stk. tilbage!

795 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på