GUESS LADIES NIGHT LIFE W1210L1

På lager

995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

GUESS LADIES NIGHT LIFE W1210L1

Dette ur er perfekt til kvinden, der gerne vil have et klassisk elegant ur. Uret har en flot hvid læderrem, der spiller godt sammen med den stål urkasse og urskive. Urskiven er enkel, da der kun er markeringer ved 12 og 6. 

Guess
Guess Watches lancerede sit først ur i 1984 og startede i Los Angels som et modebrand. Guess er i dag et globalt modebrand, der favner bredt med bl.a. accessories, tøjkollektioner og ure.

Brandet fokuserer på at lave flotte herre- eller dameure, der tilføjer stil og klasse til dit outfit. Mærket følger de amerikanske trends og er samtidig inspireret af de nyeste trends i Europa, hvilket afspejles i deres flotte ure.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Gummirem
Uret har monteret en lækker rem i gummi. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer W1210L1 - G24
EAN 0091661492112
Mærke Guess
Urværk Kvarts urværk
Rem Gummirem
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Hvid
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 30 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os