GUESS LADIES WORK LIFE W0933L6

På lager

1.695 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

GUESS LADIES WORK LIFE W0933L6

Dette ur er perfekt til kvinden, der gerne vil have et elegant ur. Uret har en two-tone lænke i rosaguld og stål. Urskiven er unik med både romertal og små sten rundt i kanten. 

Guess
Guess Watches lancerede sit først ur i 1984 og startede i Los Angels som et modebrand. Guess er i dag et globalt modebrand, der favner bredt med bl.a. accessories, tøjkollektioner og ure.

Brandet fokuserer på at lave flotte herre- eller dameure, der tilføjer stil og klasse til dit outfit. Mærket følger de amerikanske trends og er samtidig inspireret af de nyeste trends i Europa, hvilket afspejles i deres flotte ure.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer W0933L6 - G17
EAN 0091661482571
Mærke Guess
Urværk Kvarts urværk
Rem Lænke
Urkassens farve Grå
Urskivens farve Grå
Remmens farve Rosaguld
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale lænke Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 40 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os