SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hagerty Gold Cloth til Rengøring af rødguld, hvidguld, rosaguld, platin og forgyldte/guldbelagte smykke

En nøjagtigt imprægneret bomuldsklud,som bruges til opløsning af snavs, fedt og anden form for skidt på rødguld, hvidguld, rosaguld, platin og forgyldte/guldbelagte, så du nemt og hurtigt kan genoprette skønheden i dit smykke.

Den avancerede imprægnering garanterer professionel rengøringsresultater, der fornyer gnisten og genopretter den naturlige glans. Badet fjerner snavs som sved, fedt, make-up, parfume og anden kosmetik. Tilkøb Gold Clean Rengøringsbad for optimal rengøring af smykket.

Størrelse: 30 x 36 cm.

Brugsanvisning:

  • Se produktvideoen, hvor kluden vises til sidst efter brug af Gold Clean rengøringsbad. Kluden kan sagtens bruges uden badet for hurtig rengøring og pudsning.
  • Poler rødguld, hvidguld, rosaguld, platin og forgyldte/guldbelagte smykker forsigtigt, men grundigt med kluden for at få perfekt glans.
  • Vask eller fugt ikke kluden
  • Skift kluden, når den er blevet sort af skidt
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Hagerty - Rengøring af ur og smykke
Hagerty - Rengøring af ur og smykke
Hagerty har siden 1895 specialiseret sig i rengøring af metaller, så de kan tilbyde alt i rengøring af rustfrit stål til urene og alt i rengøring af sten og ædelmetaller som guld, hvidguld, sølv, forgyldt og ædelsten.

Hagerty har i dag mere end 120 års ekspertise og er baseret i Schweiz og er til stede i over 70 lande. Hagerty udvikler og kommercialiserer specifikke plejeprodukter til smykker, ure og tilbehør.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer A116015
EAN 7610928091269
Brand Hagerty
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Farve Gul

Hagerty Gold Cloth Rengøringsklud

På lager

69 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på