LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hagerty Jewel Cloth Rengøring af guld, diamanter, safirer & rubiner

Et nøjagtigt imprægneret bomuldsklud, som bruges til opløsning af snavs, fedt og anden form for skidt på guld, platin, diamanter, safirer og rubiner, så du nemt og hurtigt kan rengøre og vedligeholde dit smykke.

Kluden pudser og genopretter glansen på guld, platin, diamanter, safirer og rubiner. Kluden er påført en avanceret imprægnering, der giver stenene glans og garanterer professionelle rengøringsresultater. Tilkøb Jewel Clean rengøringsbadet for optimal rengøring af smykket.

Størrelse: 30 x 36 cm.

Brugsanvisning:

  • Se produktvideoen, hvor kluden vises til sidst efter brug af Jewel Clean. Kluden kan sagtens bruges uden badet for hurtig rengøring og pudsning.
  • Læg smykket badet i nøjagtigt 2 minutter
  • Poler ædelmetal og ædelsten forsigtigt, men grundigt med kluden for at få perfekt glans.
  • Vask eller fugt ikke kluden
  • Skift kluden, når den er blevet sort af skidt
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Hagerty - Rengøring af ur og smykke
Hagerty - Rengøring af ur og smykke
Hagerty har siden 1895 specialiseret sig i rengøring af metaller, så de kan tilbyde alt i rengøring af rustfrit stål til urene og alt i rengøring af sten og ædelmetaller som guld, hvidguld, sølv, forgyldt og ædelsten.

Hagerty har i dag mere end 120 års ekspertise og er baseret i Schweiz og er til stede i over 70 lande. Hagerty udvikler og kommercialiserer specifikke plejeprodukter til smykker, ure og tilbehør.
Specifikationer
Generelt
Varenummer A116004
EAN 7610928091344
Urværktøj & tilbehør Pleje & rengøring
Brand Hagerty

Hagerty Jewel Clean Rengøringsklud

På lager

14% rabat

Vejl. Pris: 69 kr

Specialpris 59 kr

Modelserie