SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hagerty Rengøringsklud til at give rustfrit stål glans

Et nøjagtigt imprægneret vaskeskind, som bruges til opløsning af snavs, fedt og anden form for skidt på rustfrit stål, så du nemt og hurtigt kan rengøre og vedligeholde ure og tilbehør i metal og rustfrit stål.

Rengøringskluden rengør og plejer metal- og stålartikler. Det gør det muligt dagligt og hurtigt at pleje ure, tilbehør eller anden metal i hjemmet uden at ridse eller skade metallet.

Mål: Kluden måler 30 x 36 cm.

Brugsanvisning:

  • Se produktvideoen for eksempel på brug og resultat
  • Poler ure og tilbehør forsigtigt, men grundigt med kluden for at få perfekt glans.
  • Vask eller fugt ikke klude
  • Skift kluden, når den er blevet sort af skidt
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Hagerty - Rengøring af ur og smykke
Hagerty - Rengøring af ur og smykke
Hagerty har siden 1895 specialiseret sig i rengøring af metaller, så de kan tilbyde alt i rengøring af rustfrit stål til urene og alt i rengøring af sten og ædelmetaller som guld, hvidguld, sølv, forgyldt og ædelsten.

Hagerty har i dag mere end 120 års ekspertise og er baseret i Schweiz og er til stede i over 70 lande. Hagerty udvikler og kommercialiserer specifikke plejeprodukter til smykker, ure og tilbehør.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer A116311
EAN 7610928261891
Brand Hagerty
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Farve Grå

Hagerty Rustfrit Stål Rengøringsklud

På lager

69 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på