Helt sæt med 4 armbånd i rosaguld 

På lager

50% rabat

Vejl. Pris: 199 kr

Specialpris 99 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Helt sæt med 4 armbånd i rosaguld 

Armbåndene i sættet er i rustfrit stål med rosaguld legering. De 3 armringe er one size og cirka 16 cm. i omkreds - de passer et typisk håndled. Kæden kan justeres i størrelse.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer armbåndsset - A35
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Smykketype Armbånd
Materiale Stål
Farve Rosaguld

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os