TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Accessories

Stort udvalg af accessories i høj kvalitet

Under denne kategori finder du alt lige fra læderarmbånd til fine punge og sølv halskæder. Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af alle vores brands på webshoppen. Vi prismatcher altid alle danske butikker og webshops, hvis du skulle opdage et af vores accessories være billigere hos en anden autoriseret forhandler. Derudover får du som altid dag-til-dag levering og 99 dages returret, så du hurtigt kan modtage den bestilte vare og sende den retur igen, hvis det alligevel ikke er dig.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr149
    kr5795
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Rembredde
Type ur
Smykkefarve
Materiale accessories
Farve accessories
Brilleglas diameter
Brilleglas farve
Stellængde
Næsebro
Bæltebredde
Type accessory
Gavesæt inklusiv

172 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort sortiment af Accessories - Kortholdere, solbriller, bælter mm.

Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af diverse accessories. Vi har et stort sortiment af punge, solbriller, manchetknapper, bælter, skriveredskaber, nøgleringe og coffee table books.

Uanset hvilken type accessory du leder efter, så kan du finde det her. Vi er autoriseret forhandler af alle vores brands på webshoppen, og du kan derfor være sikker på at modtage et ægte produkt. Derudover har vi prismatch på alle danske butikker og webshops, så du kan altid få den laveste pris hos os. 

Accessories fra de fedeste brands

Uanset hvilken type accessory, som du er interesseret i, så har vi et stort udvalg af de fedeste og mest populære brands på markedet. Vi sælger accessories fra Calvin Klein, Maserati, Tommy Hilfiger, Parker og mange flere. Derfor kan du altid finde en accessory fra det fedeste brand på markedet hos os.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifik accessory? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores varer. Det betyder, hvis du finder det samme vare til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores accessories? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber uret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende varen tilbage, så du får lige netop den vare som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores brands. Af den grund kan du være sikker på at din accessory har en lang levetid. Garantien på din vare variere alt efter, hvilket brand og hvilken model, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på produktet, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores varer.

5