Punge

Her finder du vores samling af punge og kortholdere til mænd!

Punge

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr175
    kr795
Brand
Materiale
Farve
Type accessory

51 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Punge og kortholdere til mænd

Selvom mange ikke bærer rundt på kontanter i 2020, er det stadig rart at have sine kort og kontanter samlet ét sted. Hvorfor ikke gøre det på stilfuld manér? Hos Ditur.dk finder du tidsløse modeller, så du kan få glæde af din nye pung i mange år frem. Hvis du ønsker at finde hele vores udvalg af accessories, så kan du finde dem her. Vi har fede accessories såsom: Coffee table bookssolbrillercaps og hatte, bælter og meget mere!

Kortholdere til mænd

Er du typen som ikke ønsker at bære rundt på en stor og fyldt pung i lommen, så har vi også noget til dig. Hos Ditur har vi et bredt udvalg af kortholdere til mænd. Vores sortiment af kortholdere bygger på gode kvalitetsmaterialer, såsom læder. Derudover har vi kortholdere fra de største mærker på markedet såsom: Calvin Klein og Tommy Hilfiger. Derudover har vi også kortholdere til mænd fra nogle mere up and coming brands såsom danske Studsgaard, som også producerer kortholdere af høj kvalitet og klassiske designs i en minimalistisk stil.

Punge og kortholdere til mænd i brun, sort og meget mere

Hos Ditur har vi et bredt udvalg af punge og kortholdere i alle farver. Vi har det brede udvalg af punge og kortholder i f.eks. sort og brun fordi det er yderst populære farver på punge og kortholdere til mænd, fordi de giver et mere stilfuldt og klassisk look. Derudover er farverne brun og sort virkelig flotte i læder, som vores sortiment af punge og kortholdere primært består af. 

Prisgaranti og dag til dag-levering på kortholdere og punge til mænd

Leder du efter en specifikt kortholder eller pung til mænd? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores punge og kortholdere. Det betyder, hvis du finder den samme punge eller kortholder til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores punge eller kortholdere til mænd? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle punge og kortholdere til mænd

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber pungen eller kortholderen og ikke er tilfreds, så kan du altid sende det tilbage, så du får lige netop den pung eller kortholder som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores punge og kortholder brands. Af den grund kan du være sikker på at din pung eller kortholder har en lang levetid. Garantien på pungen variere alt efter, hvilket brand og hvilken model, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på pungen eller kortholderen, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores punge/kortholdere.

2