Slipsenåle

Slipsenåle

Produkter

Filtrering

Brand
Materiale
Farve
Type accessory

4 produkter

Slipsenåle

Slipsenåle er en vigtig del af den velklædte mands outfit. Det skyldes, at når manden skal have slips på, så er det vigtigt at det sidder rigtigt. Det kan en slipsenål eller slipseklemme hjælpe med. Når du bruger en slipsenål, så kan du sikre dig at dit slips sidder lige, at det ikke bevæger sig med dig når du bukker dig eller lignende, samtidig med at du undgår at det blæser rundt når du bevæger dig rundt udenfor.

Hos Ditur har vi et stort udvalg af slipsenåle, så du kan fuldende dit outfit. Den moderigtige mænd bærer slipsenåle, manchetknapper, bælter og kuglepenne når han har et jakkesæt på. 

Find et stort udvalg af slipsenåle i sølv

Hvis du er typen som normalt går med sølv eller stål metaler i dit look, så vil den sølv slipsenål være det rigtige valg til dig. Det skyldes, at det typisk vil se bedst ud, hvis du matcher metallerne i dit look. Derfor vil den sølv slipsenål være det rigtige valg til manden, som bærer et stålur, sølv manchetknapper eller bælter med et sølv spænde. Hos Ditur har vi et stort udvalg af sølv slipsenåle, så du kan finde din favorit hos os.

Find den helt rigtige slipsenål i guld hos Ditur

Bærer du ofte guld metaller i dit look? Så vil en guld slipsenål være det rigtige valg til dig. Det vil ofte se bedst ud, hvis du matcher farverne på metallerne, som du bærer, da det vil give et mere symmetrisk look. Derfor vil den guld slipsenål være det oplagte valg til manden som bærer et guldur, guld manchetknapper eller bælter med et guld spænde. Heldigvis har Ditur et stort udvalg guld slipsenåle i sortimentet, så du kan finde den, som falder bedst i din smag.

Slipsenål placering

Nu da vi har fastsat hvor vigtigt det er at bære en slipsenål, så tænker du måske hvor den skal placeres på din skjorte. Det er der delte meninger omkring, men den mest populære og moderigtige placering for din slipsenål vil typisk ligge omkring af brystlommen på skjorten. Hvis du bærer en skjorte, som ikke har en brystlomme, så kan du med fordel placere slipsenålen omkring den 3. eller 4. knap på skjorten. 

Køb slipsenåle med indgravering hos Ditur

En slipsenål er en oplagt gaveide til den moderigtige mand, som ofte bærer et slips i hans outfit. Derfor kan du også gøre gaven endnu mere speciel med at få slipsenålen indgraveret med en besked eller tekst, som han vil sætte pris på. Hvis slipsenålen bliver indgraveret, så bliver den bare mere speciel og mindeværdig, og derfor vil det være prikken over i'et på din gave til ham.

Køb et slipsenål og manchetknapper sæt

Slipsenåle og manchetknapper går ofte hånd i hånd, da de ofte benyttes til samme lejligheder, og helst skal passe godt sammen. Derfor har vi hos Ditur nøje udvalgt nogle manchetknapper, som vi mener vil passe perfekt til den pågældende slipsenål, som du har valgt. Alt hvad du skal gøre for at finde det perfekte sæt er, at gå ind på det produkt, som du ønsker, og så kan du finde dens match lige under læg i kurv knappen på siden.

Prisgaranti og dag til dag-levering på slipsenåle

Leder du efter en specifikt slipsenål? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores slipsenåle. Det betyder, hvis du finder den samme slipsenål til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores slipsenåle? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] 

1