About Vintage

Produkter

Filtrering

Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Type ur

1 produkter

About Vintage herreure – Dansk præcision og kvalitet

Find et bredt udvalg af ure fra About Vintage, den populære danske urproducent, her hos Ditur. About Vintage er et brand, som blev startet af 2 danske iværksættere, som havde et ønske om at skabe et eksklusivt urbrand der sigter højt. Brandet ligger meget fokus på miljøet, og sigter efter at være så CO2 neutrale som overhovedet muligt. I deres produktion bliver der lagt meget vægt på deres CO2 udslip, og virksomheden donere samtidig også penge til FN miljø organisationer, for at skabe en mere miljøvenlig fremtid. Derfor kan du købe et flot og funktionelt ur fra About Vintage med god grøn samvittighed  

About Vintage ure til mænd

Herreure fra About Vintage fås både som kvarts- og automatiske ure. De automatiske ure er kendetegnet ved, at sekundviseren har en flydende bevægelse, hvorimod kvartsuret kun tikker på sekundet. 

De automatiske  ure er mere komplekse og især populære blandt entusiaster, da de ofte er sammensat på samme vis, som vi har konstrueret ure i over et århundrede. Kvartsure er dog typisk mere præcise og ofte billigere.

Diameteren på uret spænder vidt – mellem 36 til 41 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled. 

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber About Vintage hos Ditur

Leder du efter et specifikt About Vintage ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores About Vintage ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1