BOSS

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr395
    kr3595
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Farve på brilleglas
Type accessory

Kollektioner(4)

125 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Boss herreure fra Hugo Boss

Det er et af de brands, der næppe kræver en større introduktion, men samtidig et af de brands, der virkelig fortjener den. Det er selvfølgelig Hugo Boss, et af verdens mest anerkendte modehuse og designerure er kendt for sit unikke design og høje kvalitet. Blandt herreurene er og bliver Hugo Boss ure en bestseller år efter år. 

Hugo Boss’ ure er naturligvis rodfæstet i modehusets historiske tilknytning til fashion, og det kan få nogle til at tænke, at priser skyder i vejret, men sådan hænger det heldigvis ikke sammen. Hugo Boss’ ure følger langt hen ad vejen den samme filosofi, som vi prøver at realisere her på Ditur.dk - at et fantastisk ur ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene. 

Det betyder, at du har alle muligheder for at finde lige netop det Hugo Boss ur, du kan lide, både inden for deres HUGO og BOSS kollektion - uden at sprænge banken. Herre- og dameurene fra Hugo Boss er hver især meget prisvenlige den høje kvalitet taget i betragtning, og fordi du handler hos os, er du garanteret Danmarks bedste priser.

Stort udvalg af Hugo Boss herreure

Her kan du finde et bredt udvalg af herreure fra Hugo Boss. Derudover kan du også gå på jagt i vores sortiment af dameure, for på trods af  for at Hugo Boss har en maskulin klang, så er udvalget af dameure virkelig imponerende. Der veksles mellem de klassiske, feminine designs og de mere vovede og nyskabende styles, som det forventes af et internationalt modehus som Hugo Boss. De mange valgmuligheder kan derfor også gøre det vanskeligt at nøjes med blot et enkelt Hugo Boss dameur, men som vi ofte siger det - så skal en ursamling jo starte et eller andet sted.

Hugo Boss herreure - hvor skal man starte? Først og fremmest giver det bestemt en fed fornemmelse at kigge ned og have BOSS på håndleddet, men når først man lader øjnene koncentrere sig om selve uret, så indser man, at der er et unikt fokus på både design og kvalitet. Sortimentet er bredt, og uanset hvilket Hugo Boss herreur du vælger, så tør vi godt garantere, at du bliver glad for det!

Start din samling af Hugo Boss herreure her

Du finder rigtig mange ure fra Hugo Boss her på siden, og derfor tør vi også sige, at det er (mere end) ét til dig. Hvis du er ved at starte din ursamling, kan du overveje et Hugo Boss ur med stållænke eller læderrem, så der er styr på klassikerne. Det kunne også være, at der gerne må være lidt flere iøjnefaldende detaljer på uret, og så er der både guldure til mænd fra Hugo Boss at vælge, ligesom der er varianter med rødguld, også kendt som rosegold, almindelige stålure og meget mere. 

Find os på Trustpilot

Vi skal selvfølgelig ikke vælge for dig, og du skal købe det ur, du bedst kan lide! Ligesom mere end 100.000 andre har gjort det, når de har handlet på Ditur.dk - Danmarks største webshop for ure. Hvis det er første gang, du handler online hos os, kan du læse en anbefaling eller to fra vores Trustpilot, hvor vi har mere end 20.000 anmeldelser med et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner!

4