TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Braun - 100 år med godt design

Du kender måske Braun for deres barbermaskiner, køkkenudstyr eller tandbørster, men hvad du måske ikke ved er, at det tyske kvalitetsbrand også laver vægure og bordure. Dem har vi samlet på siden her. 

Siden Braun blev stiftet af Max Braun i 1921 har focus været på at skabe innovative produkter i høj kvalitet. Hos Ditur.dk finder du et udsnit af disse kvalitets ure. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr245
    kr695
Brand
Urværk
Urets materiale
Urets farve
Vægurets Diameter
Type ur

10 produkter

Du kender måske Braun for deres barbermaskiner, køkkenudstyr eller tandbørster, men hvad du måske ikke ved er, at det tyske kvalitetsbrand også laver vægure og bordure. Dem har vi samlet på siden her. 

100 år med kvalitet og innovation

Braun så dagens lys i 1921, da stifter Max Braun åbnede dørene for sin virksomhed, der i første omgang producerede reservedele til radioer. Braun var en innovativ sjæl og som den første i Europa stod han i 1929 bag den første radio, der både kunne afspille radio og plader samt bånd. 

Der er sket meget siden dengang, men Braun er stadig kendetegnet ved deres innovative tilgang, og de fik for alvor deres gennembrud med deres barbermaskiner til mænd. Siden da har de udvidet deres sortiment med køkkenudstyr, tandbørster og ure - ikke mindst. På tværs af produkterne finder man en fællesnævner: Kvalitet. 

Brauns fokus på kvalitet er en af hovedårsagerne til, at brandet har eksisteret i mere end 100 år, ligesom de altid er på forkant med de nyeste tendenser - uanset om det er i køkkenet eller badeværelset.  

Vægure og bordure fra Braun

På siden her finder du vores udvalg af vægure og bordure fra Braun. Brandet er kendetegnet ved sit minimalistiske design, der passer perfekt til det skandinaviske hjem. Med et ur fra Braun kan du være sikker på, at kvaliteten er i top.

Som altid sørger vi for dag til dag-levering, giver dig 99 dages fuld returret, og så yder vi prisgaranti på alle de varer, du ser i sortimentet.

Har du brug for yderligere overbevisning, inden du køber dit vægur eller bordur fra Braun hos os, kan du slå turen forbi vores Trustpilot, hvor vi har mere end 25.000 anmeldelser og en samlet vurdering på næsten 5 ud af 5 stjerner.

1