Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Dissing

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr4195
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Farve på brilleglas
Bæltebredde
Type accessory

Kollektioner(21)

255 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dissing Herreure 

Dissing tilbyder flere forskellige serier indenfor herrekategorien. Her kan du både finde dit kommende ur, bælte smykke, urboks mm. Dissing har et bredt udvalg så om du har til et dykkerlook, det klassiske design eller noget helt tredje, så har Dissing dette.
Dissing ure kommer i diverse farvekombinationer herunder guld, stål, blå og mere unikke såsom grøn, gul, orange mm.. Du har derfor mulighed for at finde et ur som matcher din personlighed perfekt. Du kan på hjemmesiden også tilkøbe Dissing remme, for at få et helt unikt look til dit ur. Du kan se udvalget af Dissing remme her. Urene kommer også i forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde den model som passer dig bedst. En ting er sikker ved køb af et Dissing ur, og det er et flot design i en god kvalitet til en skarp pris.

Dissing Jewelry

Dissing tilbyder også smykker til ham. Dissing Jewelry er en kollektion som kommer i simple design med fokus på høj kvalitet til markedets skarpeste pris. Smykkerne er produceret med fokus på design og er produceret i sølv og i en 18 karat forgyldning. Smykkerne er i et unisex look og passer derfor både til hende og ham.

 

Dissing Limited

Dissing producerer løbende serier som er limiterede. Dette gøres med fokus på at skabe noget unikt og ekstraordinært for forbrugeren. Ved de limiterede modeller er det nøje udvalgte materialer herunder urværk, materiale og design som er i fokus. Kunden skal have en speciel kundeoplevelse ved køb af et limitereret ur, hvilket også er derfor at brødrene Dissing har et stort engagement for at skabe noget som giver de limiterede serier en unik værdi. Dissing Limited er perfekte til de stilbevidste mænd og kvinder, som tør at skille sig ud af mængden med et unikt ur, som kan købes til en overkommelig pris.  

Om Dissing

Brandet Dissing blev grundlagt tilbage i år 2018 af tvillingebrødrene Kasper og Mikkel Dissing. De havde et ønske om at producere højkvalitetsvarer til skarpe priser. Dette ville de sikre ved at skære fordyrende mellemled fra i design- og produktionsprocesserne. I 2018 startede brandet op med et design af få ure. Disse fik hurtigt succes, og derfor er der siden da udviklet adskillige urserier inden for brandet Dissing. Dissing er god til at få de maskuline udtryk frem af deres ure. Der er et ur som matcher alle personligheder.

Brødrene Dissing har engageret sig i at skabe et godt design, som passer til trenden i det nuværende modebillede. På den måde har brandet sikret sig at holde sig opdateret på moderigtige ure til både mænd og kvinder. Gennem den seneste tid har der været stor efterspørgsel på flere produkter fra Dissing. Derfor er der blandt andet udviklet løse remme til diverse Dissing ure, så der kan skabes forskellige udtryk ved at skifte rem eller lænke på et Dissing ur. Derudover har brandet produceret urbokse, bælter, smykker mm. Dissing sortimentet består dermed i dag af en del forskellige varer, som alle har flot design og er i god kvalitet. Fælles for disse er at de fås til skarpe priser. 

Køb nemt og sikkert Dissing ure på Ditur  

På Diturs hjemmeside finder du et bredt udvalg af Dissing ure til ham. Ditur er en godkendt som en sikker handelside af Webshop Mærket som e-mærket, hvilket betyder du kan føle dig tryg ved at handle hos os. Du kan på Trustpilot læse om andres kundeoplevelser, og derved føler dig mere sikker inden du køber et ur. Ditur har dag-til-dag-levering, hvilket betyder at du modtager din pakke dagen efter du har bestilt den.

Hos Ditur sidder vi klar til at give dig et hurtigt og hjælpsomt svar i hverdagene indenfor 24 timer - og ofte endda hurtigere - i vores kundeservice. Sidder du inde med nogle spørgsmål omkring urets rem, urværk, pris, retur eller lignende kan man kontakte kundeserive på [email protected] eller på Messenger, hvor du blot skriver til Ditur. 

7