SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

GANT

Amerikansk håndværk med fokus på detaljen

Mere end 70 års erfaring, amerikansk håndværk og stilfulde produkter. Det er alt sammen kendetegnende for GANT, der primært er kendte for deres flotte herreskjorter. Gennem tidens løb har GANT dog udvidet deres sortiment til nu også at omfatte ure. 

Ligesom skjorterne er deres ure produceret med samme øje for detalje og kvalitet, så med et ur fra GANT får du et klassisk ur, hvor de rene linjer er i fokus.

En ukrainer med store drømme 

Ukrainske Bernard Gantmacher grundlagde i 1949 det amerikanske brand, men historien om GANT startede et par årtier forinden, da Gantmacher som 17-årig i 1914 flyttede fra Ukraine til USA - nærmere bestemt New York. Pengene var få, men drømmene var store, og han var fast besluttet på at udleve den amerikanske drøm. 

Gantmacher studerede oprindeligt på Colombia University, men det var i sit arbejde på en tekstilfabrik i det berømte Garment District i New York, at han brillerede. Folk lagde mærke til Gantmachers store sans for detaljer og kvalitet, når han producerede skræddersyede skjorter. Symbolet på Gantmachers uovertrufne kvalitet blev bogstavet G, som han udsmykkede sine skjorter med. 

Never Stop Learning

Sådan lyder filosofien bag GANT, og den filosofi gør sig i den grad stadig gældende i dag. Med respekt for deres historie designer og producerer GANT ure, der lever op til tidens standarder og trends. 

Find dit næste ur fra GANT hos Ditur.dk, hvor du som altid er sikret 99 dages returret, dag til dag-levering og prisgaranti.

Produkter

Filtrering

Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

1 produkter

1