SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Belgiske J-line er en af de førende brands inden for interiør- og møbelbranchen, og de har siden 1978 været på forkant med de nyeste trends, når vi taler boligindretning. 

Deres skarpe blik for tidens trends har gjort J-Line til verdens førende grossist inden for møbler og interiør, og de eksporterer således til mere end 100 lande. Der er altså ingen tvivl om, at J-Line er et anerkendt brand, der gennem mange års erfaring har sans for, hvad der fungerer godt i hjemmet. 

Vægure og bordure til ethvert hjem

J-Lines sortiment tæller mere end 8000 produkter, hvor du finder alt fra trendy sofaer til flotte potteplanter. På siden her har vi dog skåret udvalget en smule ned, så du finder de flotteste væg- og bordure fra J-line, og vi er sikre på, at du kan finde dit næste vægur eller bordur hos Ditur.dk. Du kan finde klassiske vægure med tal eller de mere unikke vægure, der drager opmærksomhed til sig. 

Hvis du alligevel fortryder dit køb, så frygt ej. Du er hos Ditur.dk sikret 99 dages returret, ligesom du også får prisgaranti og dag til dag-levering, når du handler hos Ditur.dk.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr245
    kr2445
Brand
Urværk
Urets materiale
Urets farve
Diameter
Type ur

12 produkter

1