TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Lacoste herreure

Det franskejede Lacoste er et af verdens mest populære og største brands bedst kendt for deres tøj og tekstilvarer. Modehuset har for alvor meldt deres ankomst på urmarkedet med helt unikke flotte ure, som oftest prydes af den symbolske Lacoste krokodille, som ligeledes understreger kvaliteten af brandet.

Lacoste kombinerer det sporty design med det klassiske, og rammer på den måde et friskt og elegant design på samme tid. Du kan både finde Lacoste ure til herrer og damer og med et Lacoste ur er du sikker på at følge den seneste mode.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr695
    kr1995
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Type ur

Kategorier(6)

68 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Lacoste ure hos Ditur - en fransk designklassiker

Den lille grønne krokodille.

Ikke mange brands har et mere ikonisk logo end franske Lacoste, og siden 1933 - hvor stifter, René Lacoste, producerede sin første polo - har modegiganten ikke set sig tilbage. 

I dag står Lacoste bag alverdens tekstilvarer - poloer, t-shirts, tasker osv. - men det franske brand har nu også indtaget urscenen. Med stil - naturligvis. Lacoste er garant for klassiske og moderne designs med et sporty strejf som hyldest til Lacostes historie. 

Fra tennisbanen til produktionsbåndet

Lacostes historie startede nemlig på tennisbanen, hvor René Lacoste brugte meget af sin tid. Han var en særdeles talentfuld tennisspiller, og under tennisturneringen Davis Cup i 1923 satte kaptajnen for det franske team en kuffert i alligatorskind på højkant, hvis den unge Lacoste vandt en vigtig kamp. Lacoste sejrede og fik hurtigt tilnavnet “Krokodillen”, der både beskrev præmien, han vandt, og hans aggressive spillestil, hvor han bed sig fast i sit 'bytte'. 

Herefter fik han broderet en krokodille på blazeren, og resten er - som man siger - historie. 

1933 markerede året, hvor Lacoste satte produktionen af sine ikoniske poloer i gang. Med sine rene linjer og den lille krokodille på brystet fik Lacoste skabt en designklassiker. 

Samme opskrift bliver stadig brugt den dag i dag af Lacoste, hvor fokus fortsat er på elegance og minimalisme. Dette kommer også til udtryk i deres herre- og dameure, som du kan gå på opdagelse i her på siden.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Lacoste ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem. 

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her. 

Har du spørgsmål til Lacoste? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Du kan også altid finde os på Facebook her. 

2