Le Specs

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr295
    kr745
Diameter
Materiale
Farve
Længde
Farve på brilleglas
Type accessory

18 produkter

Køb Le Specs herre solbriller hos Ditur - Designer solbriller

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af solbriller fra Le Specs, det populære australske solbrille producent.

Om Le Specs

Le Specs er et solbrille brand der har sit hovedkontor på den sydlige del af Australien. Brandet har mange år på banen da det blev grundlagt tilbage i 1979. Le Specs er kendt for at være et ikonisk og innovative solbrille brand til overkommelige priser. Hvis du vil være en ægte trendsetter, skal du helt sikkert eje et par Le Specs. 

Hvad har Rihanna, Beyonce og Justin Bieber til fælles?

De har alle sammen et par solbriller fra Le Specs.

Og med god grund. Le Specs har siden deres oprindelse i 1979 produceret kvalitets- og modebevidste solbriller til både mænd og kvinder.

Internationalt brand 

Le Specs er et brand med internationalt udsyn, og de drager inspiration fra hele verden, når de designer deres fashionable solbriller. Berlins loppemarkeder, Paris' gader og Australiens strandkultur er således alle inspirationskilder til Le Specs. Brandet er repræsenteret i mere end 90 lande verden over.

Med solbriller fra Le Specs beskytter du ikke kun øjnene, men du bærer også rundt på den ultimative sommer accessory, der får dig til at skille dig ud fra mængden. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver ruinere dig selv for at få fingrene i et par Le Specs - hvad end der er tale om Bandwagon- eller Armada-modellen. Solbrillerne er nemlig lavet til overkommelige priser, så alle kan få glæde af et par Le Specs. 

Prisgaranti og dag-til-dag-levering 

Leder du efter et par specifikke solbriller fra Le Specs? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger meget gerne om den pågældende model kan hentes hjem. Du finder vores kontakt oplysninger her. Du skal også være velkommen til at kontakte os på Facebook, her sidder vi også altid klar til at hjælpe dig via chatten. 

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke tilbudspris), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

1