Lorus

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr80
    kr300
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

112 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lorus herreure - Teknologi og kvalitet forenet

Lorus har siden sit indtog på internationale urscene i 1982 leveret kvalitetsure udstyret med den nyeste teknologi inden for urverdenen. Alt sammen til en pris, hvor alle kan være med. Dette har medvirket til, at Lorus-ure er enormt populære blandt både mænd og kvinder. 

Lorus er med andre ord et godt alternativ til de dyrere brands på markedet, da du trods den lave pris stadig er sikret god kvalitet. 

Et ur du kan stole på  

Som et brand inden for Seiko Watch Corporation er Lorus kendetegnet ved sin kompromisløse kvalitet, ligesom Lorus ure gennemgår strenge kvalitetskrav, som Seiko opstiller. 

Lorus’ udvalg af ure tæller klassiske kvartsure, solar-ure, ure med multidial og kronograf-ure, så uanset hvilket ur, du er på udkig efter, er der gode chancer for finde det her på Ditur.dk. 

De bedste priser på Lorus ure

Køb dit næste Lorus ure hos os til de bedste priser. Vores priser står altid skarpt, og dermed kan vi altså tilbyde alle vores flotte Lorus ure til en altid fordelagtig pris. 

Hos os får du altså fantastisk kvalitet til altid faste, lave priser. 

Som noget ekstraordinært tilbyder vi prisgaranti. Finder du uret billigere hos en dansk butik eller e-handel butik, prismatcher vi gerne, såfremt konkurrenten opfylder vores krav.

3