Megir

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr699
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

76 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Megir watches ure til mænd hos Ditur.dk 

Megir Watches blev grundlagt i 1997 som Shenzen-Meigeer Watch Company Ltd. i Kina. De ville fra start producere gode mekaniske kvalitetsure til den almindelige borger og du finder i dag stadig mange ure til under 1000kr. hos Megir. 

 

Herre- og dameure fra Megir 

Megir watches er et brand, der har fokus på høj kvalitet, hvor de ikke går på kompromis med prisen. Megir laver både herre- og dameure. For Megir er det vigtigt, at designet for deres armbåndsure er simpelt og klassisk og de følger tydeligt ideen "Less is more". Megir herre- og dameure bruger japansk urværk i alle deres ure. Megir Watches tilbyder kvarts ure, analog kronografer og stopur, der tæller helt ned til millisekunder. De producerer automatiske ure, luksus ure, sportsure og modeure for at møde sine kunders behov.

Du kan shoppe trygt og sikkert på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk kan du købe ure hvor der altid er dag-til-dag levering ved køb inden kl. 16:00. Vi har prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit ur billigere et andet sted, prismatcher vi uret, så du får den samme pris hos os. Vi har også 2 års garanti på dit Megir ur, skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret.

2