Seiko

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1095
    kr24995
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur

Kollektioner(5)

155 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Seiko ure til mænd

Seikos historie starter i Japan helt tilbage i 1881. Her åbnede en mand ved navn Kintarō Hattori en urbutik, hvor han reparerede og solgte ure. I 1892 producerede Hattori selv ure under navnet Seikosha. Med stor passion for at forbedre og finpudse sin teknologi og sit design, drev han frem til sin død Seikosha, som i 1924 blev omdøbt til det Seiko, vi kender i dag.

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Seiko herreure, men hvis dit nye ure ikke ligger i dette udvalg, så kig også vores andre Seiko kollektioner såsom: 5 Sports, Presage, Astron & Prospex.

Herreure fra SEIKO

Herreure fra SEIKO fås både som kvarts- og automatiske ure. De automatiske ure er kendetegnet ved, at sekundviseren har en flydende bevægelse, hvorimod kvartsuret kun tikker på sekundet. 

De mekaniske ure er mere komplekse og især populære blandt entusiaster, da de ofte er sammensat på samme vis, som vi har konstrueret ure i over et århundrede. Kvartsure er dog typisk mere præcise og ofte billigere.

Ved urene til mænd fra SEIKO, er der stor variation i materialet – både når det gælder selve uret og urremmen. Uret er typisk i rustfrit stål eller et andet robust materiale i en vandtæt konstruktion (typisk 10 ATM / 100 meter).

Diameteren på uret spænder vidt – mellem 26 til 48 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled. Et af de allermest populære ure er SEIKO Chronograph, der med sit stilrene og elegante look er en sikker vinder. 

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber SEIKO hos Ditur

Leder du efter et specifikt SEIKO ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores SEIKO ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

4