🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Spinnaker

Der var desværre ingen produkter, som matchede denne søgning.

Herreure fra Spinnaker

Herreure fra Spinnaker fås primært med et automatisk urværk. De automatiske ure er kendetegnet ved, at sekundviseren har en flydende bevægelse, hvorimod kvartsuret kun tikker på sekundet. 

De mekaniske ure er mere komplekse og især populære blandt entusiaster, da de ofte er sammensat på samme vis, som vi har konstrueret ure i over et århundrede

Ved urene til mænd fra Spinnaker, er der stor variation i materialet – både når det gælder selve uret og urremmen. Uret er typisk i rustfrit stål eller et andet robust materiale i en vandtæt konstruktion (mellem 10-30 ATM / 100-300 meter).

Diameteren på uret spænder vidt – mellem 40 til 44 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled. 

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber Spinnaker hos Ditur

Leder du efter et specifikt Spinnaker ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores Spinnaker ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1