Studsgaard

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr995
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type accessory

Kollektioner(7)

42 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Studsgaard ure til mænd

Studsgaard er et dansk brand stiftet i 2020. Her er fokus på at producere ure til skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder, at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands. På den måde har man altid har et ur, der passer til det outfit, man har på, da den lave pris gør det oplagt at starte sin egen ursamling i forskellige design- og farvekombinationer. Studsgaard produkter bliver lavet i lækre materialer og i flotte sammensætninger. Du kan derfor finde et ur eller en accessoires som passer perfekt til dig. 

Stort udvalg af ure, remme og kortholdere

Ikke kun producerer Studsgaard herreure med både lænke og læderrem, de står også bag et bredt spekter af remme og kortholdere. 

Læderremmene er produceret i italiensk kvalitetslæder, der både er lækkert at have på og se på. Det samme kan man sige om designet på kortholderne, der er udført i samme kvalitetslæder som remmene, og med en kortholder fra Studsgaard kan du opbevare dine kreditkort på flot og sikker vis. 

Sikker shopping på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk kan vi forsikre dig at du får en sikker handel. Vi gør det bedste for at du får leveret dine ordre dagen efter de er bestilt. Derudover har du også mulighed for at returnere urene i op til 99 dage. Vi har også prisgaranti på HELE vores sortiment. Dette betyder at vi dagligt tjekker op på konkurrenternes priser, og sammenligner. Du kan være tryg når du handler vi os, da vi er sikkerhedsgodkendt ved NETS og Teller. Som en ekstra service har vi også 2 års reklamationsret, så hvis du oplever fejl eller mangler er du velkommen til at sende produktet retur. Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice

Grundene til at handle hos Ditur er altså mange, men den vigtigste må være, at vi har Danmarks største udvalg af trendy og moderne ure på til herre og dame. Vores sortiment tæller flere tusinde forskellige ure til både mænd og kvinder. 

 Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Studsgaard-ure eller tilbehør? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her.

 

2