Vincero

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr795
    kr2095
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

28 produkter

Vincero ure til mænd – Kombinationen af kvalitet og design

Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af ure fra Vincero. 

Om Vincero

Vincero blev grundlagt i 2014 af grundlæggerne Sean, Aaron og Tim, men faktisk startede rejsen allerede længe før det. Allerede i 2010 rejste de tre venner sammen til Kina. Her var målet at producere deres egne kvalitetsure, fordi de var trætte af masseproduktion af billige og simple ure. De ville skabe et brand med fokus på både kvalitet og design men til en overkommelig pris. Denne proces tog fire år før de stod tilbage med kvalitets brandet Vincero. I dag er de stadig inde over hele processen lige fra design til levering.

Veni, Vidi, Vici

Navnet, Vincero, er italiensk og betyder "Jeg Vil Vinde". Det stammer fra det kendte ordsprog "Veni, Vidi, Vici", som betyder "Jeg kom, Jeg så, Jeg sejrede". Ideen er, at Vincero gerne vil skabe den størst mulige værdi for kunden. For at vise dette, har de sat et lille stykke marmor i alle deres ure, som er synligt på bagkassen. Her står også mottoet "Veni, Vidi, Vici". Det giver altså en ekstra fin detalje til urene samtidig med det gode budskab. Ligesom drengene bag Vincero selv, så vil de nemlig gerne appellere til manden, der siger "jeg vil" i stedet for "jeg håber". De tør drømme stort og skubbe grænserne. 

Stilfulde designs

Vincero er lykkedes med at skabe et herreur, hvor man føler, at man får mere, end hvad man betaler for. Urene er lavet af de bedste råvarer og kommer i flotte designs. Hos Vincero bliver kollektioner ikke produceret efter trends eller sæsoner. I stedet bliver kollektionerne produceret, når urene er helt rigtige. Det betyder også, at du kan finde et ur til enhver anledning. Uanset om du er til læderrem, lænke eller meshrem eller om uret skal have kronografer, så har Vincero et ur for dig. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Vincero-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Vincero-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Ditur.dk er dansk autoriseret forhandler af Vincero ure

Vincero blev i 2014 grundlagt af italienske Sean, Aaron og Tim. De startede Vincero med en simpel mission om at lave herreure uden at hoppe over, hvor gærdet er lavest.

De 3 venner var ved at være trætte af masseproduktionen af simple minimalistiske ure og ville i stedet prøve at skabe et brand, hvor der var fokus på et moderne modigt design. 

Vinceros mål er at skabe solide kvalitetsure til en uovertruffen pris. Hver gang du modtager et Vincero ur, vil du føle, at du har fået bedre værdi, end hvad du har betalt for.

Navnet Vincero betyder "Jeg vil vinde" og er til manden, der siger "jeg vil" i stedet for "jeg håber" og som tør drømme stort og skubbe grænserne.

Hos Ditur.dk kan du købe Vincero ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

1