Von Doren

Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr1295
  kr6995
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(4)

2 produkter

 • Premium

  Dette er et premium produkt af højeste kvalitet indenfor sin kategori eller brand. Produktet hører til blandt den mere eksklusive ende af produkter, hvor pris og kvalitet følger hinanden i et højere niveau end øvrig muligheder indenfor produktets kategori.

  Von Doren Uræd Day/Date Lava English-25
  -32%

  Von Doren Uræd Day/Date Lava English

  Vejl. Pris: 10.295 kr

  Specialpris 6.995 kr

 • Von Doren Runde Purple-25
  -41%

  Von Doren Runde Purple

  Vejl. Pris: 2.195 kr

  Specialpris 1.295 kr

Von Doren herreure - Mødet mellem natur & mekanik

Von Doren blev etableret i 2016, men kan spore sine aner flere hundrede år tilbage i tid. Manden bag brandet, Øyvind Von Doren, har taget udgangspunkt i sin dybe fascination for ure der opstod da han som 12 årig fik sin oldefars schweiziske ur i hånden som en gave. Siden da har han samlet armbåndsur, og haft et skaberønske. I sin tid før Von Doren, har han arbejdet som anerkendt filmproducent, regissør og forfatter. Dette kulminerede i et samarbejde med det norske skakgeni Magnus Carlsen, og det var med dette skæbnesvangre møde at Von Doren igen blev mindet om noget helt særligt; nemlig tiden.

Inspireret af Ålesund, byen han er opvokset i, og dens Jugendstil arkitektur,  og den dramatiske natur der omringer byen med alt fra Atlanterhavets store bølger, til fjeld, fjord og vandfald, har Øyvind taget sin ekspertise fra film og lærred og sat sit aftryk på urverdenen med fantastiske håndsamlede ure, alle med hver sin historie. I alle ure fra Von Doren sidder der de ypperste schweiziske urværk, og designet rundt om er skabt i Von Dorens egne lokaler i Norge, hvor urene også bliver færdigsamlet.

1