LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Automatiske ure

I denne kategori finder du alle vores automatiske ure. Et automatisk ur fungerer uden nogen form for batteri. Det fungerer i stedet ved tilstedeværelsen på dit håndled. Dette gør, at du naturligvis aldrig har behov for at få skiftet batteri. Hos Ditur tilbyder vi prisgaranti og hurtig levering. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr56195
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Krone
Specialfunktioner
Gangreserve
Materiale
Rembredde
Remlængde
Type ur

665 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Automatiske ure

Et automatisk ur er uden tvivl noget specielt og unikt, da det er drevet af kinetisk energy. Et automatisk ur er til dig, der går lidt ekstra op i ure. På nogle af vores modeller er der mulighed, for at se ind til urværket, hvor man kan se hvordan uret arbejder. 

Et automatisk ur bruger en automatisk mekanisme til at holde urværket i gang, dette står i kontrast tl det moderne kvarts ur, som blot er drevet af et batteri. Et automatisk ur skal trækkes op første gang det tages i brug, men holder ellers sig selv i gang ved hjælp af kinetisk energi - Det kræves blot, at du går med det hver dag, da tilstedeværelsen på din hånd skaber den kinetiske energi, der holder dit ur i gang. 

Vigtig viden

Hvis du ikke bruger dit ur hver dag, vil det gå i stå, og skal derfor trækkes op. Dette gøres ved at dreje kronen 10-15 gange med uret. Når du skal justere dato og tid, er det vigtigt også at gøre det med uret. Det må ligeledes ikke ske mellem 22:00 og 03:00. 

17