Billige ure

Her finder du vores store samling af herreure til under 1000kr! 

Billige ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr125
    kr1495
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type børneur
Type smykke

987 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Billige ure

Hvis du ønsker at finde et flot ur, som ikke koster en formue, så er du kommet til det rigtige sted. Ditur har nemlig samlet alle vores billige ure til under 1.000 kroner her på siden. Vores motto er: alle har ret til et ur, der ligner en million uden at koste en. Sortimentet lever virkelig op til dette. Disse billige ure kommer i nogle virkelig fede designs, og i overraskende god kvalitet.

Hos Ditur vil vi gerne hjælpe dig med at få det helt rigtige ur til prisen. Derfor har vi også lavet nogle virkelig stærke priser på urene i kategorien. Nogle af urene i denne kategori koster normalt helt op til 3.000 kroner, og du kan få dem til under 1.000 kroner! Derfor kan du godt få et billigt ur af virkelig høj kvalitet hos os.

Køb billige ure fra de største mærker

Når man tænker på billige ure, så tænker mange ofte, at det er noget bras, som man har købt. Dette er dog ikke tilfældet hos Ditur. Grundet vores stærke tilbud, så kan du få billige ure fra nogle af de største mærker på markedet. Du kan finde billige ure fra mærker såsom: Tommy Hilfiger, Casio, Dissing, Daniel Wellington og mange flere! Derfor ved du, at du får et godt ur på armen når du køber et billigt ur hos os.

Billige ure til mænd

Det er altid fedt, når produktet øverst på ønskelisten kommer på tilbud. Vi mener, at alle skal have muligheden for at få den følelse. Så derfor omfavner vores udsalg noget til enhver smag. Derfor kan du i vores udvalg finde billige ure til mænd uanset om man er til det sporty, klassiske, vintage eller urbane look, så synes vi, at alle af og til fortjener en god rabat. 

Her på siden kan du finde Danmarks største udvalg af billige ure til mænd, hvis du er interesseret i billige dameure, så kan det også findes hos os.

Spar penge på vores billige herreure og få samme gode fordele

Det er næsten for godt til at være sandt, men selvom dit nye billige herreur er købt på tilbud, så får du samme gode fordele som altid. Det betyder, at uret stadig kommer med dag-til-dag levering og lang returret på hele 99 dage.

Godt nok burde det ikke være muligt, men skulle du alligevel finde et af vores produkter billigere hos en anden dansk autoriseret forhandler, så matcher vi glædeligt prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hvis du vil se, hvad vores kunder siger om os, kan du udforske vores Trustpilot. +50.000 anmeldelser og fem stjerne taler sit eget tydelige sprog.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

25