Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Danskdesignede ure

Her finder du vores udvalg af danskdesignede ure - en perfekt mulighed for at støtte og hylde dansk design!

Danskdesignede ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr4195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

361 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af dansk designede herreure hos Ditur

Her finder du vores udvalg af dansk designede ure. En perfekt mulighed for at støtte den danske industri og hylde dansk design! Hos Ditur sætter vi stor pris på de skandinaviske designs og især de danske. Vi elsker de danske designs fordi de er kendte for at være både tidsløse og elegante. Derudover er dansk design også kendt for at være i høj kvalitet og de danske urbrands benytter typisk også nogle virkelig gode materialer, som også betyder at urene har en god performance og lang levetid. Vi har også et stort udvalg af dansk designede dameure.

dansk designede herreure fra de største danske brands

Hos Ditur finder du et sortiment af dansk designede ure til mænd i tidløse design – i de bedste materialer. 

Vores sortiment inkluderer nogle af de største danske urmærker på markedet, heriblandt Dissing, About Vintage, Skagen, LLarsen og mange flere.

Vi udvider løbende vores sortiment, så du har flere brands og modeller at vælge imellem. Har du et armbåndsur eller urproducent i sinde, som vi ikke har på lager? Kontakt vores kundeservice og så undersøger vi om, det er muligt at bestille det ønskede herreur hjem.

Dansk designede herreure med alle urværker - Kvarts, automatisk, digitalt mm.

Du kan finde et kæmpe udvalg af dansk designede ure med alverdens urværker, så du kan få et dansk designet ur med præcist det urværk, som du ønsker. Hvis du er i tvivl angående, hvilket type urværk, som passer bedst til dine behov, så kan du læse en kort forklaring her eller se vores dybdegående guide her.

Et kvarts urværk betyder at uret er batteridrevet. Et batteridrevet ur er typisk meget nem at vedligeholde og vil køre meget præcist. Et automatisk ur har ikke noget batteri og det vil derfor køre på den energi, som opstår når du er i bevægelse. Det automatiske urværk vil typisk være lidt dyrere end et kvartsur, men vil også have en længere levetid. Et digitalt urværk betyder i alt sin enkelthed, at klokken vil blive aflæst digitalt fremfor analogt. Et smartwatch har ekstrem mange funktioner, og vil kunne udføre mange af de samme opgaver, som din smartphone gør. Alt efter hvilket brand og model, du vælger vil et smartwatch have forskellige funktioner. Et hybrid ur er en kombination af et smartwatch og et klassisk ur. Hybrid uret vil have lignende funktioner som et smartwatch men stadig have et klassisk ur look.

Prisgaranti og dag til dag-levering på danskdesignede ure

Leder du efter et specifikt ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle danskdesignede herreure

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber uret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende uret tilbage, så du får lige netop det ur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores ur brands. Af den grund kan du være sikker på at dit ur har en lang levetid. Garantien på uret variere alt efter, hvilket brand og hvilken model ur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på uret, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores ure

10