Digital ure

Her finder du et stort udvalg af digitale herreure fra førende brands på markedet.  

 

Digital ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr135
    kr7295
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Type børneur

156 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Digital ure 

Et digital ur er et klassisk og traditionsfuld type ur. Når et ur er digitalt, så vil det sige at uret viser klokken digitalt fremfor analogt. De digitale ure har mange fordele som det klassike analog ur ikke har. De fordele indebærer f.eks. at det vil være nemmere at aflæse klokken i mørke, samtidig med at det vil gå hurtigere at aflæse tiden. Derudover er digital ure ofte udstyret med yderligere funktioner såsom f.eks. lommeregner, dette varierer dog alt efter, hvilken model som du ønsker.

I denne kategori finder du en masse spændende digital armbåndsure. Vi tilbyder digital ure til både store som små - damer, herrer, piger og drenge. Vi har ure fra kendte mærker som Casio, Garmin, og Fossil her på Ditur.dk, hvor vi har et stort udvalg, der indeholder digital ure i mange forskellige styles og farver. 

Samtidig er alle vores digital ure vandtætte - så om du er til et ur med klassisk retro stil fra Casio eller et smart og moderne ur fra Fossil, er der helt sikkert et digitalt armbåndsur der passer til dig.

Stort udvalg af digitale ure i høj kvalitet på Ditur.dk

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Ditur har en mere end almindelig stor interesse for armbåndsure - og den interesse dækker over alle typer af ure. Derfor kan du selvfølgelig finde et stort udvalg af digital ure i høj kvalitet på Ditur.dk - hvad end det er til mænd eller kvinder. 

Som altid, så mener vi ikke, at kvalitet skal koste spidsen af en jetjæger, hvorfor de digitalure du finder på vores webshop, kan købes til markedets bedste pris. Det betyder ikke, at udvalget bliver mindre af den grund - tværtimod. 

Foruden markedets bedste priser har vi også markedets største udvalg af digitale ure til mænd og kvinder- akkurat som det skal være, når man handler på Danmarks største webshop for ure. 

Flere funktioner i digitale ure

Et digitalt ur er et elektronisk ur med et klokkeværk der ikke har nogen bevægelige dele. Tiden vises altså med tal direkte på en skærm. Derfor gør uret det nemt og hurtigt at kende klokken. 

Et digital ur er især funktionelt i forbindelse med aktiviteter i nattilstand, da uret kan lyse i mørke og kan benyttes som sportsur til f.eks. skrifttæller mm. Denne funktion gør uret til et kæmpe hit hos børn, ligeså vel dem som arbejder eller bevæger sig ud i natten. 

På mange måder minder digital urets funktioner meget om de fordele, du får, når du handler på Ditur.dk. Det leverer nemlig de ekstra funktioner, som et almindeligt ur ikke kan prale af normalvis - det kan være funktioner som skridttæller, måling af hjerterytme, smart-notifikationer eller lignende.

Prisvenlige digitalure

Digital ure baserer sig på teknologi - og ikke på bevægelige dele. Teknologien har i de seneste mange år udviklet sig med hastige skridt, og det har blandt andet medført, at man nu er i stand til at producere nogle helt fantastiske, men prisvenlige digitalure.

Digitalure fra Casio

Casio er et urmærke, der har formået at holde sig på verdensranglisten over mest populære og kvalitetssikret ure i rigtig mange år. Casio blev grundlagt tilbage i 1946, hvor Tado Kashio, en japansk ingeniør med speciale i fabrikations teknologi først udviklede en regnemaskine og senere hen, i 1980’erne det digitale armbåndsur. 

Derfor er der heller ingen tvivl, at når du køber et Casio ur, så er kvaliteten helt i top og det digitale urværk fejler bestemt ikke noget. Allerede fra starten af, har Casio fremstillet ure der blandt andet indeholder GPS, termometer, barometer og kompas. 

Casio har fremført en lang række stilsikre ure, som både fremstår moderne, men også vedligeholder den klassiske Casio stil og det lidt ældre retro look. År for år er Casio en sikker vinder hos danskerne. 

Digitalure fra Garmin 

Garmins brand motto er “bygget til at holde”. En spot on beskrivelse af et ur i top kvalitet. Garmin er kendt for at udvikle suveræne ure til outdoor- og sportsaktiviteter. 

Virksomheden er kendt indenfor en branche der spænder bredt fra luftfart til marine liv. 

Her har vi altså et brand, som fremstiller ure til dig der er udenfor, i gang og aktiv, samtidig også til dig, som sætter pris på et ur som holder i mange år og har et moderne og enkelt design. Garmin har produceret armbåndsure med adskillige typer af remme, heriblandt gummi, læder, og titanium remme. Garmin har helt sikkert et ur til dig, uanset din livsstil og præference.  

Digitalure fra Fossil 

Fossil group er en kendt amerikansk modedesigner og ur producent der blev grundlagt tilbage i 1984 Tom Kartsotis. Tom’s bror er i dag administrerende direktør og leder af den familieejet virksomhed. “Fossil” er det kaldenavn, som brødre døbte deres far. 

Fossil samarbejder med BMW og ejer blandt andet det danske mærke Skagen. Herfra ved vi, at Fossil deler samme passion for design og innovation, som man kender derfra. Fossil producere ure med schweizisk urværk i meget høj, elegant og eftertragtet kvalitet. Parallelt med, har Fossil designstudier i Biel, Schweiz så de altid levere ure af højeste mode med et urværk der altid er “up to date”. 

Se vores TrustPilot anmeldelser 

Vi ønsker at give dig den bedste købsoplevelse. Det kan du se på vores over 50.000 anmeldelser på TrustPilot. Kontakt vores kundeservice direkte, hvis du har brug for hjælp. 

4