Guldure

Her finder du alle vores ekstravagante guldure, som er perfekte til manden, der ønsker et ur som ikke går i ét med tapetet!

Guldure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr11195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type smykke

196 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kæmpe udvalg af kvalitets guldure til mænd

Et guldur er en vigtig del af enhver ur samling og passer perfekt til både hverdag og fest. Derfor finder du hos os både klassiske og moderigtige guldure fra alle de bedste brands på markedet. Alle vores ure kommer i virkelig høj kvalitet, og i ekstremt fede designs. Med et guldur på håndleddet fra Ditur går du ikke galt i byen.

Guldurene kommer i en bred vifte, de kan fås med lænke, læderrem, meshlænke eller jubile. Derudover kommer de også i mange forskellige stilarter, materialer og størrelser. Så der er noget til enhver smag.  

Hos Ditur kan du finde herre guldure i forskellige prisklasser. I vores optik er kvalitet ikke et synonym for dyrt. Det er vigtigt for os, at alle har mulighed for at købe et flot ur, uden at det behøver at koste en million.  

 

Find dit næste herre guldur hos Ditur

Hos Ditur finder du ikke kun et stort udvalg på guldure til mænd - vi tilbyder også prisgaranti på alle ure. Dette betyder at hvis du har fundet et ur hos en konkurrerende forhandler, vil du kunne købe det selvsamme ur hos os – til samme pris.  

Når du køber hos os, er du dækket af 99-dages returret og 2-års reklamationsret.

 

5-stjerner på Trustpilot

God service betyder alt for os og vi ønsker at give den bedste købsoplevelse. Vi ligger konsekvent som nogle af de bedst anmeldte ursforhandlere på nettet. Vi har 5 stjerner på Trustpilot, med over 40.000+ anmeldelser.  

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice her, på mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben fra kl. 10-15 i hverdage.

5