Lommeure

Her finder du vores udvalg af old-fashioned lommeure i et charmerende og retro design. 

Lommeure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr9195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Urkasse materiale
Materiale
Farve
Type ur

18 produkter

Lommeure - Vintage og moderne modeller

Lommeuret er på vej tilbage og bliver mere og mere populært. I gamle dage var lommeuret en helt essentiel accessory, som alle de betydningsfulde mænd havde. Derefter oplevede lommeuret dog stor tilbagegang i popularitet, men nu er det endelig på vej tilbage igen. Lommeuret giver bæreren et mere vintage look, samtidig med at det udstråler klasse. 

I denne kategori finder du vores enorme sortiment af lommeure. Lommeurene kommer i flotte designs og i virkelig høj kvalitet, så du går aldrig galt med et lommeur fra Ditur. 

Urene kan fås i guld, sort eller sølv. Urværket er kvarts, automatisk eller mekanisk, så du kan vælge lige præcis det type urværk, som der passer til dine behov. 

Ønsker du at skille dig ud og sætte personligt præg på din stil, så er et lommeur lige noget for dig!  

Lommeure med kæde - Vintage looket

Det helt klassiske type lommur er og vil altid være lommeure med kæde. Et lommeur med kæde blev ofte brugt i kombination med et jakkesæt tidligere. da det var en vigtig del af den moderigtige mands outfit. Nu om dage kan du bruge et lommeur med kæde i kombination med mange forskellige outfit med alt fra det helt casual hverdagstøj til det helt fine festtøj. 

Hos Ditur kan du finde et kæmpe udvalg af lommeure med kæde, så du kan helt sikkert finde dig favorit hos os.

Stort udvalg af lommeure i guld

Lommerure fåes i mange forskellige farver og materialer, men de 2 mest populære typer er guld og sølv udgaverne. Et lommeur i guld er yderst moderigtig, og fungerer rigtig godt med andre guld accessories. Fordelen ved et guld lommeur ligger også i dens alsidighed, da det kan bruges til både lyse og mørke farvede outfits. Find Diturs store udvalg af guld lommeure lige her på siden.

Mange forskellige modeller af lommeure i sølv

En anden virkelig populær type lommeur er naturligvis sølv udgaven. Et sølv lommeur er virkelig flot, men ikke ligeså prængende som et guld lommeur, hvilket er noget som mange mænd foretrækker. Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af lommeure i sølv, så find din favorit hos os.

Find det rigtige lommeur til mænd

Et lommeur bliver typisk benyttet af mænd, men det betyder ikke at kvinder ikke også bærer dem. Det er dog mest traditionelt for mænd at bære et lommeur. Derfor har vi nogle meget maskuline og stilrene modeller til mænd i vores sortiment.

Køb dit stilfulde lommeur hos Ditur 

Hos Ditur finder du ikke kun et stort udvalg af flotte og maskuline lommeure - vi tilbyder også prisgaranti på alle ure. 

Alle vores ure er dækket af 99-dages returret og 2-års reklamationsret. Hvis du skulle fortryde dit valg, er du godt dækket.  

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice her, på mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

1